refresh
nieuws

12.03

Marokkaanse-Amsterdammers met elkaar in debat op 14 MRT onder leiding van Arie Boomsma

Er tekent zich een nieuwe Marokkaans Amsterdamse middenklasse af, beschikkend over diploma's, goede banen of een eigen bedrijf. Aan de andere kant is er sprake van ernstige problematiek. Marokkaanse Amsterdammers gaan hierover MET elkaar in debat.
15.01

Een debatleider, dagvoorzitter of presentator nodig?

Een debatleider, dagvoorzitter of presentator nodig?
03.10

Refresh Events leidt inspiratiemissie naar Qatar

Studenten School voor de Journalistiek op inspiratiemissie naar Qatar
14.09

Groot verkiezingsdebat Moskee Badr | Groot succes!

Op 6 september jl. organiseerde het Stadsdeel West i.s.m. Moskee Badr het Grote verkiezingsdebat. Met groot succes!!
Stadsdeelvoorzitter Achmed Baadoud en Turkse ambassadeur Uğur Doğan openen vijfde vestiging Meram Restaurant in Amsterdam Nieuw-West.

Opening Meram BBQ & Grill Amsterdam
Ruim 12 jaar na de opening van het eerste restaurant in Amsterdam Oost, viert Meram nu de opening van het inmiddels vijfde restaurant in Amsterdam Nieuw-West. Meram heeft diverse restaurants in Rotterdam en Amsterdam. Het nieuwe restaurant zal gevestigd worden aan de Slotermeerlaan 111 in het Stadsdeel Amsterdam Nieuw-West. Deze viering zal plaatsvinden op 26 november 2011 om 13 uur.

Openingceremonie
Meram BBQ & Grill zal officieel geopend worden door stadsdeel voorzitter Achmed Baadoud, zijne excellentie de Turkse ambassadeur Uğur Doğan en de Turkse consul-generaal. Ook trouwe gasten van Meram Restaurants, zoals oud-staatssecretaris Nebahat Albayrak, de bekende rapper YesR, de succesvolle kickbokser Badr Hari en acteur Bekir Aksoy van de bekende Turkse serie Çiçek Taksi zullen aanwezig zijn. Presentatrice Esmaa Alariachi bekend van o.a ‘Meiden van Halal’ en ‘Mijn Moskee is Top’ zal deze dag presenteren. Een programma vol muziek, gezelligheid en natuurlijk lekkere hapjes.

Meram BBQ & Grill
Meram BBQ & Grill aan de Slotermeerlaan is een bijzonder restaurant. Bij Meram BBQ & Grill kunt u gezellig met uw vrienden of familieleden barbecueën en grillen. De verse producten, professionele bediening, gezellige sfeer en betaalbare gerechten zorgen voor onvergetelijke momenten voor u en uw relaties.

Interieur Meram
Meram restaurants is al enige tijd bezig de stijl van haar interieur uniform te maken. Alle vier Meram restaurants in Nederland hebben inmiddels een ware metamorfose ondergaan. De nieuwe stijl van Meram is ontworpen door de Turkse architect Cüneyt Onur.

Meram Restaurants
De eerste vestiging van Meram Restaurants zag in 1999 voor het eerst het licht in Amsterdam Oost. In 2005 is de tweede vestiging in Rotterdam geopend. Daarna volgden al gauw de vestigingen in Amsterdam Zuidoost en Rotterdam Zuid en West.

Refresh Events
Aan Refresh Events de eer om deze opening georganiseerd te hebben.27.11.2011
Feestelijke opening Meram BBQ & Grill